Telefoon Telefoon

Medische facilitaire voorzieningen

ALS TECHNIEK LETTERLIJK VAN LEVENSBELANG IS

Als technische systemen en installaties ergens 100% foutloos moeten functioneren, dan is het wel in medische omgevingen als traumakamers en IC’s. Maar ook in bijvoorbeeld zorginstellingen, huisartsenpraktijken en laboratoria weegt het belang van betrouwbare techniek zwaar.  Dan is het goed te weten dat ITBB een bewezen trackrecord heeft in de zorgsector.

Medische facilitaire voorzieningen

Er is geen beroepsgroep die zo afhankelijk is van techniek als medisch professionals. Zeker bij levensreddende ingrepen moeten technische systemen en installaties 24/7 beschikbaar en betrouwbaar zijn. Klimaat, ventilatie, licht, medische gassen, zorgsystemen, de ICT en de stroomvoorziening, alles moet kloppen, beschikbaar zijn én voldoen aan zeer hoge eisen. Uiteraard geldt dat ook voor zorginstellingen, huisartsen– en gezondheidszorgpraktijken en laboratoria. ITBB heeft al in vele grote projecten aangetoond hiervoor over de juiste skills te beschikken. Zo adviseerde ITBB over de gebouwgebonden installaties van de Spoedeisende Hulp van het Medisch Centrum Leeuwarden en mocht ITBB die vervolgens ook realiseren en valideren. En net zo is ITBB geselecteerd om de afdeling Radiologie van het UMCG in Groningen te renoveren en moderniseren. Maar ITBB wordt ook gewaardeerd omdat we de flexibiliteit aan de dag te leggen om mee te bewegen met de ritmes van de instellingen. Juist in omgevingen waar kwetsbare en zieke mensen verblijven, voeren we werkzaamheden die overlast veroorzaken uit op momenten die de minste hinder geven, desnoods buiten kantooruren.

Veelzijdig en patiënt- en cliëntgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Juist ook in de zorgsector. We adviseren over toekomstbestendige medische technieken en realiseren, valideren, beheren en onderhouden die. Daarbij gaan we altijd te werk met chirurgische precisie. Maar altijd stellen we het belang van de patiënt, de cliënt en de medisch professional voorop. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
Zijn betrouwbare medisch facilitaire voorzieningen een absolute must voor u? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.