Telefoon Telefoon

Zuster oproepsystemen

ALS SNELHEID EN GOEDE ZORG SAMEN MOETEN GAAN

Patiënten in ziekenhuizen en cliënten van verzorgingstehuizen of andere zorginstellingen verdienen de best denkbare zorg. Voor het verplegend personeel betekent dat een continue focus op hun gezondheid en welzijn. Helemaal als patiënten en cliënten beperkt of helemaal niet mobiel zijn. Dan levert ITBB geavanceerde zuster oproepsystemen waarmee het verplegend personeel snel en adequaat kan reageren op hun oproepen.ITBB Zuster oproepsystemen

Verplegend personeel moet à la minute kunnen reageren op oproepen van patiënten en cliënten. Dat stelt bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit én de betrouwbaarheid van zuster oproepsystemen. Met al zijn ervaring in de zorgsector, begrijpt ITBB als geen ander dat vertragingen in die communicatie-keten in het ergste geval zelfs levensbedreigend kunnen zijn. Daarom doorstaan oproepsystemen van ITBB moeiteloos de zwaarste kwaliteitseisen. Wij leveren zowel vaste systemen, bijvoorbeeld voor een bevestiging aan het bed of voor montage in natte ruimtes, als mobiele systemen die door patiënten en cliënten op het lichaam te dragen zijn. Wanneer zij hulp nodig hebben, volstaat één druk op de knop om het verplegend personeel op te roepen. Uiteraard draagt ITBB tevens zorg voor het periodiek testen en onderhouden van de oproepsystemen.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener voor de woningbouw, utiliteit en industrie. Ook in de zorgsector heeft ITBB een prima reputatie opgebouwd. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van veilige en toekomstbestendige installatietechniek voor tal van IC’s, operatiekamers, laboratoria, maar ook voor huisartsen- en gezondheidspraktijden. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw oproepsystemen inregelt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.