Telefoon Telefoon

Nieuwbouw ITBB Zwolle krijgt vorm

29 mei 2020

De nieuwbouw van ITBB Zwolle krijgt al snel vorm. Bij het gebouw aan de Holsteinstraat wordt de staalconstructie geplaatst, waardoor de contouren steeds beter zichtbaar worden.

Volg hier live de bouw 

Het zal een prachtig pand worden welk ontworpen is door Architectenbureau De Zwarte Hond.  In de contreien van Zwolle zal het duidelijk gemaakt worden dat ITBB “vol gas geeft” en met deze 3e vestiging klaar is voor de toekomst.

Sinds de oprichting in 1996 heeft ITBB zich ontwikkeld van een technisch installatiebedrijf in Heerenveen tot een integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Anno nu is ITBB een volwaardige en gerespecteerde strategische partner met gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van gebouw gebonden en industriële technische installaties. Een innovator bovendien, die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Als integrale technische dienstverlener wil ITBB nu en in de toekomst het verschil maken door zijn rol en verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief circulair bouwen.