Telefoon Telefoon

Advies over ce-markering en Europese richtlijnen

ALS EUROPESE REGELGEVING DE MAATSTAF IS

Bruggen en sluizen in Nederland vallen onder verantwoordelijkheid van onze Rijksoverheid, provincies en gemeenten. Maar gaat het om relevante wet- en regelgeving, dan gelden Europese besluiten, vastgelegd in CE-richtlijnen. ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau weet die op de juiste wijze te interpreteren, zodat we optimaal kunnen adviseren en begeleiden bij een CE-traject.

ITBB I&A CE Marketing

ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is al sinds 2005 gespecialiseerd in het ontwerpen, het engineeren, het bouwen én het onderhouden van bruggen en sluizen. In die meer dan 15 jaar hebben wij keer op keer ervaren dat een juiste toepassing van CE-richtlijnen een belangrijke succesfactor is bij de bouw of renovatie van een brug of sluis of onderdelen daarvan. Denk daarbij aan risicobeoordelingen en -reducties, maar ook aan het opstellen van Technisch Constructiedossiers, Handleidingen en Conformiteitsverklaringen. Onze ingenieurs zijn geschoold in een juiste interpretatie van CE-richtlijnen. Vanuit deze expertise adviseren wij u op een efficiënte en praktische wijze over alle aspecten van een CE-traject. Ook begeleiden wij u bij de implementatie ervan. Zo werken we samen met u aan bruggen en sluizen die tot in lengte van jaren functioneel zijn én die voldoen aan alle Europese regelgeving omtrent veiligheid en milieu.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is onderdeel van de ITBB Group, een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. ITBB beschikt over vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Het ingenieurs- en adviesbureau heeft specialistische kennis over bruggen en sluizen, maar houdt zich ook bezig met het innoveren en optimaliseren van mechanisaties, productiemachines en special handling machines. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB Ingenieurs- en adviesbureau het verschil kan maken in uw CE-traject? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.