Telefoon Telefoon

Bruggen, sluizen en kunstwerken

ALS VAN A NAAR B OVER OF VIA HET WATER GAAT

In de afgelopen decennia is het verkeersaanbod enorm toegenomen, zowel op de weg als op het water. Tegelijk werden vooral vrachtwagens en binnenvaartschepen steeds zwaarder en langer. Dat stelt zware eisen aan de kwaliteit, de veiligheid en de functionaliteit van bruggen en sluizen. Dan is ITBB Ingenieurs- en adviesbureau uw baken in de wereld van de bruggen- en sluizenbouw.

Bruggen, sluizen en kunstwerken

Al sinds 2005 is ITBB Ingenieurs- en adviesbureau een gewaardeerde projectpartner voor bruggen- en sluizenbouwers met specialistische ontwerp- en engineerkennis. Ook hebben wij een bewezen trackrecord in het inspecteren en onderhouden van bruggen en sluizen. Net zo lichten wij voorontwerpen (VO’s) en detailontwerpen (DO’s) door op functionaliteit en constructieve veiligheid. Want wat zijn de effecten van super-single vrachtwagenbanden op het brugdek? Wat zijn de trends in de beroepsvaart? En heel belangrijk, welke CE-richtlijnen zijn van toepassing? Zo leveren wij toegevoegde waarde in elke fase van een bouwproject. Maar ons werkelijk onderscheidende vermogen ligt in onze kennis en inzichten in de wetten van de mechanica en de sterkteleer. Want in onze visie kun je alleen veilige en functionele brug- en sluisconstructies ontwerpen als je die tot in de finesses begrijpt. Zo staat ITBB Ingenieurs- en adviesbureau al meer dan 15 jaar aan de basis voor veilige bruggen en sluizen die tot in lengte van jaren op hun taak zijn berekend.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is onderdeel van de ITBB Group, een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. De ITBB Group beschikt over vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Het ingenieurs- en adviesbureau heeft specialistische kennis over bruggen en sluizen, maar houdt zich ook bezig met het innoveren en optimaliseren van mechanisaties, productiemachines en special handling machines. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt zelf de toegevoegde waarde van ITBB Ingenieurs- en adviesbureau ervaren? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.