Telefoon Telefoon

Correctief Onderhoud

ALS HET BETER EN EFFICIENTER KAN

Of het nu gaat om de woningbouw, de utiliteit of industriële omgevingen, technische installaties moeten altijd vitaal en bedrijfszeker zijn. Helemaal als de betrouwbaarheid van processen en de continuïteit van organisaties in het geding zijn. Het is de businessunit Service & Onderhoud van ITBB die hiervoor dagelijks aan de lat staat. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van deze businessunit is het uitvoeren van correctief onderhoud.

Hoewel onze gerealiseerde technische installaties van hoogstaande kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben, treedt er na verloop van tijd uiteraard wel degradatie op. Met preventief onderhoud zorgen de technisch specialisten van ITBB Service & Onderhoud ervoor dat installaties een vooraf bepaalde technische conditie hebben en houden. Daarbij hanteren we de notatie zoals die is vastgelegd in normering NEN 2667. Als uit preventief onderhoud blijkt dat componenten of onderdelen hun technische levensduur hebben bereikt, dan vertaald ITBB dit naar een correctief advies. Uiteraard doen we dat in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. ITBB hanteert daarbij een proactieve benadering. Dat houdt in dat we continu naar nieuwe technische mogelijkheden zoeken die het functioneren van de betreffende technische installaties naar een hoger niveau tilt met betere en efficiëntere prestaties. Uiteraard brengen we daarover vooraf een advies uit met daaraan gekoppeld een kostenindicatie. Naar wens vindt de uitvoering van correctief onderhoud plaats op basis van een aanneemsom of op regiebasis.

Corrigerend onderhoud

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw technische installaties naar een hoger niveau tilt met correctief onderhoud? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.