Telefoon Telefoon

Service- en Onderhoud Management op maat

ALS ONTZORGEN DE MEESTE TOEGEVOEGDE WAARDE BIEDT

Zeker in de utiliteit en in industriële omgevingen zijn technische installaties maatwerkop-lossingen. Dat vertaalt zich door in de service en het onderhoud van die installaties. De technisch specialisten van ITBB Service & Onderhoud snappen dat als geen ander. Daarom bieden wij voor elke technische situatie en iedere toepassing toegevoegde waarde met passende service- en onderhoudsoplossingen en contractvormen.

Service- en Onderhoud Management

ITBB Service & Onderhoud geniet een betrouwbare reputatie als het gaat om het goed beheren, servicen en onderhouden van gebouwgebonden installaties. We inspecteren en monitoren, voeren preventief en correctief onderhoud uit en verhelpen storingen. Waar mogelijk en gewenst doen we dat op afstand met een gebouwbeheer-systeem, waar nodig gaan onze ervaren servicemonteurs naar de betreffende locatie. Wij streven altijd naar continuïteit, efficiencyverbetering en kostenbesparing. Een voorwaarde daarvoor is gedegen service en onderhoud, geheel afgestemd op de technische installaties in kwestie. Met onze ruime kennis en ervaring is ITBB daarvoor dé aangewezen partner. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij per technische installatie de juiste service- en onderhoudsintervallen bepalen. En als gemachtigde en gecertificeerde partij zorgen wij er voor dat alle periodieke en door de overheid en andere instanties verplichte inspecties op tijd worden uitgevoerd. Dat alles maakt het alleen maar aantrekkelijker het totale service- en onderhoudsmanagement uit te besteden aan ITBB. Onze specialisten nemen dan de regie over en plannen werkzaamheden zo in dat die het minste effect hebben op bedrijfsprocessen. Zelfs kunnen wij binnen een service- en onderhoudscontract andere facilitaire leveranciers aansturen. Uiteraard leggen wij in periodieke managementrapportages de status van het onderhoud vast. Zo geven wij iedere dag weer invulling aan het goed en adequaat ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw technische installaties op de beste denkbare manier service en onderhoud? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.