Telefoon Telefoon

Verlichtingsplannen

ALS FUNCTIONALITEIT EN ESTHETIEK HAND IN HAND MOETEN GAAN

Mensen hebben licht nodig om te kunnen functioneren. Sterker nog, licht is de essentie van al het leven. Alle reden dus om daar ook in bouwprojecten uitgebreid bij stil te staan. De verlichtingsspecialisten van ITBB weten wat licht doet met ruimtes, maar ook welke invloed het heeft op mensen. Daarom zijn onze verlichtingsplannen altijd maatwerk, geheel afgestemd op de gewenste functionaliteit.

Verlichtingsplannen

Verlichting is een relatief grote post in een totale technische installatie. Zeker bij grotere utiliteitswerken waarin iedere ruimte optimaal verlicht moet worden, kan het aantal lichtbronnen behoorlijk oplopen. Daarbij geldt dat iedere ruimte eigen eisen stelt aan het type licht en de benodigde hoeveelheid daarvan. De verlichtingsspecialisten van ITBB zijn helemaal ingevoerd in de wereld van het licht. Met hun kennis en ervaring berekenen zij op basis van geldende normen voor iedere ruimte en toepassing een doordacht verlichtingsplan. Daarbij gaan esthetiek en functionaliteit altijd hand in hand. Net als in elk vakgebied volgen ook ontwikkelingen op het gebied van licht elkaar in snel tempo op. ITBB is al sinds de oprichting Connected Lighting Expert van Philips. Dat betekent dat onze verlichtingsspecialisten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Eén van die ontwikkelingen is bijvoorbeeld biodynamische verlichting, waarbij natuurlijk licht zoveel mogelijk wordt nagebootst voor het duurzame welzijn van gebruikers.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio dit jaar ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw gebouwen optimaal verlicht? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.