Telefoon Telefoon

Video intercomsystemen

ALS GEMAK EN VEILIGHEID SAMEN MOETEN GAAN

Met dat we in Nederland steeds meer online bestellen, wordt er alleen maar vaker aangebeld bij voordeuren. Maar ook willen mensen zich te allen tijde veilig voelen en ongewenst bezoek voorkomen, zowel privé als op het werk. Een video-intercomsysteem laat altijd zien wie er voor de deur staat en tegelijk biedt het de mogelijkheid tot communicatie. Zo laat ITBB gemak en veiligheid samengaan.

Met een intercomsysteem kunnen twee of meer personen op afstand met elkaar communiceren. Met een video-intercomsysteem kunnen die personen elkaar ook zien. Zeker in wooneenheden waar meerdere bewoners gebruik maken van dezelfde hoofdingang of in zakelijke omgevingen waar dagelijks mensen aankomen en vertrekken, bewijzen video-intercomsystemen elke dag hun nut. Maar ook steeds meer particulieren ontdekken het comfort en het gemak van video-intercomsystemen. Niet voor niets worden dit soort systemen tegenwoordig steeds vaker opgenomen in pakketten van wensen en eisen voor seriematige woningbouwprojecten. De technisch specialisten van ITBB verstaan als geen ander de kunst video-intercomsystemen te integreren in totaalystemen voor veilig en comfortabel wonen en werken. En altijd doorstaan onze systemen en technieken zonder moeite de hoogste kwaliteitseisen. Uiteraard draagt ITBB tevens zorg voor het periodiek testen en onderhouden van de video-intercomsystemen.

ITBB Video intercomsystemen

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten wat ITBB voor u kan betekenen als het gaat om comfortabel en veilig wonen? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.