Telefoon Telefoon

Brandpreventiesystemen

ALS VOORKOMEN BETER IS

Mede door grote branden in recente jaren, onder andere London en Parijs en dichter bij huis in Volendam en op Schiphol, is ook in Nederland de aandacht voor brandpreventiesystemen enorm gegroeid. Dat heeft geleid tot tal van nieuwe ontwikkelingen en systemen op dat gebied. Net zo is de relevante wet- en regelgeving fors aangescherpt en uitgebreid. De gediplomeerde projecteringsdeskundigen van ITBB vertalen.

Brandpreventiesystemen itbb

Binnen ITBB is brandpreventie een dynamisch specialisme. Daarbij gaat het vooral om het optimaal samenspel tussen bouw- en installatietechniek. Waar bouwkundigen zich focussen op de toepassing van brandwerende en -vertragende muren en scheidingswanden, legt ITBB de nadruk op functiebehoud van de verschillende oplossingen. Net zo kunnen voorzieningen die brand detecteren en signaleren van levensbelang zijn. Ook dan blijkt weer de toegevoegde waarde van ITBB. Niet voor niets is het NCP-gecertificeerde ITBB al sinds 2004 samenwerkingspartner van Dräger Safety Nederland B.V. Dit vanwege bewezen kwaliteit, kennis van zaken en klantgerichtheid. Net zo is ITBB een erkend Installatiebedrijf conform de ‘Regeling Brandmeldinstallaties’. Zo leveren de gediplomeerde projecteringsdeskundigen van ITBB bij elk project toegevoegde waarde. Met onze kennis adviseren wij u eveneens hoe te voldoen aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen, overheden en andere bevoegde instanties.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van veilige en toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw brandpreventiesystemen inregelt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.