Telefoon Telefoon
Voor een duurzame toekomst

Philips Connected Lighting Expert

Connected lighting is een combinatie van LED-verlichting en een verbinding met het internet. Dit leidt tot op data gebaseerde inzichten, een hoger rendement en licht op maat. Connected lighting verbetert de manier waarop wij leven door onze steden, gebouwen en woningen slimmer te beheren en onderhouden.

 

Licht op maat, altijd en overal waar dat nodig is
Connected LED-verlichting geeft burgers een veilig gevoel op straat. Het licht kan dimmen wanneer er geen vraag naar is en feller branden wanneer er een voetganger of fietser passeert. Daarbij zorgt hoge kwaliteit LED-verlichting ervoor dat kleuren beter zichtbaar zijn. Zo zorgen we voor een veilige sfeer in een stad die tegelijkertijd energie kan besparen.

Energiebesparing tot 80%
Gegevens van connected verlichtingssystemen leveren via toezicht op afstand inzicht in activiteitspatronen en regelsystemen maken het mogelijk verlichtingsniveaus en ‑schema’s aan te passen. Maximaliseer het rendement van uw verlichting en verbeter de toepassing met energiezuinige LED-verlichting en het Internet of Things.

Inzichten op basis van gegevens ondersteunen de besluitvorming
Combineer de kracht van het Internet of Things met connected LED-verlichting die storingen in het oog houdt en het verbruik meet. Dat helpt bij het plannen van onderhoud en het verbeteren van een efficiënte bedrijfsvoering. Voeg aan het verlichtingssysteem sensors toe die gegevens verzamelen voor een beter inzicht en die toepassingen ondersteunen met extra toegevoegde waarde.